Wie ik ben

Ik houd van uitdagingen, van resultaten behalen, van leren en ontwikkelen en van het beste in mensen naar boven halen. Daarom ben ik coach geworden. Resultaatgericht, zonder het mensgerichte daarbij te verliezen. 
 

Mijn inspirator is Nelson Mandela. Zijn doorzettingsvermogen, positieve insteek en vergevingsgezindheid vind ik bewonderenswaardig, vooral zijn uitspraak “I never lose, I either win or learn” ( Ik verlies nooit, ik win of leer)” probeer ik toe te passen in mijn dagelijkse leven of bij mijn uitdagingen. Daarnaast is zijn uitspraak “It always seems impossible until it’s done” meermalen helpend bij opdrachten waar ik voor sta. Ga de uitdaging aan en verleg je horizon.

Iets doen wat
ik écht leuk vind

Voor mij is het belangrijk om dingen te doen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Ik luister hierbij naar mijn lichaam. Dat geeft me signalen als ik niet zo goed voor mezelf zorg.

Ik word er blij van als ik anderen kan helpen, maar houd er ook van om lijnen uit te zetten. Ik ben financieel opgeleid, redelijk harde kant, tegelijkertijd heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Human Resources en coaching, daar komt mijn zachtere kant naar voren.

Ik wil deze kwaliteiten combineren en coach dan ook resultaatgericht, maar wel met oog voor jou als persoon. Ik heb ervaring in zowel de commerciële als de non-profit omgeving. Hierdoor kan ik me in diverse werksituaties inleven.

CoachLUMMIE KAMPHUIS

I never lose. I either win or learn.

Nelson Mandela

https://kamphuisica.nl/wp-content/uploads/2018/10/mandela-handtekening.png

Anderen over mij

'Laat Lummie dat maar doen, want dan komt het wel goed.'
Anderen zeggen over mij dat ik goed ben in communicatie met anderen, ik kan complexe zaken op een eenvoudige manier uitleggen en ontrafelen. Ik geef niet gemakkelijk op, en ga voor het maximale resultaat.  Ik ben geduldig, analytisch en leergierig en houd ook oog voor de relatie. 
Meer over mij? Bekijk dan hieronder mijn C.V.
https://kamphuisica.nl/wp-content/uploads/2018/10/Contactpagina-2.jpg

Meer informatie?

Lummie Kamphuis

Coach

info@kamphuisica.nl

+31 6 51 97 13 14